{{content}} ×

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van Volkswagen bedrijfswagens!

Op zoek naar een bedrijfswagen die aan al jouw eisen voldoet? Kies dan voor de bedrijfswagens van Volkswagen. Deze wagens zijn 100% betrouwbaar en bieden volop comfort. Met een Volkswagen bedrijfswagen ben je klaar voor elke klus en kun je met een gerust hart de weg op. Ontdek nu wat een Volkswagen bedrijfswagen voor jouw onderneming kan betekenen!

Een betaalbare Volkswagen bedrijfswagen deal bij AutoLeaseTeam

Gevonden auto's: 4 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 4 {{numberOfResults}}

Het geheim achter de onverwoestbare Volkswagen bedrijfswagens: een mix van brute kracht en slimme technologie

Je bent op weg naar een belangrijke klant en hebt een afspraak die je écht niet kunt missen. Onderweg krijg je echter te maken met de dagelijkse ellende: files, slecht weer en hobbelige wegen. Maar gelukkig zit je achter het stuur van een Volkswagen bedrijfswagen. Jij wéét dat je altijd op je bestemming aankomt. Het geheim achter de onverwoestbare Volkswagen bedrijfswagens? Dat is een mix van brute kracht en slimme technologie. Of je nu kiest voor de compacte Caddy, de veelzijdige Transporter of de ruime Crafter: elke Volkswagen bedrijfswagen is gebouwd om de zwaarste taken aan te kunnen. Met zijn krachtige motor en robuuste carrosserie kan hij elke uitdaging aan, terwijl de slimme technologie ervoor zorgt dat je altijd veilig en comfortabel onderweg bent.

Ontdek de verschillende modellen van Volkswagen bedrijfswagens

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om te beschikken over een betrouwbare bedrijfswagen. Volkswagen bedrijfswagens staan al jaren bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar wist je dat er ook een grote diversiteit aan modellen is? Hieronder vind je een overzicht van de verschillende modellen en hun unieke eigenschappen. 

Volkswagen Caddy
De Volkswagen Caddy is een compacte en wendbare bedrijfswagen die geschikt is voor stadsvervoer en andere korte ritten. Het model heeft een uitstekende wegligging en is voorzien van de nieuwste technologieën, zoals Adaptive Cruise Control en Rear Traffic Alert.

Volkswagen Transporter
De Volkswagen Transporter is een ruime bedrijfswagen die geschikt is voor langere ritten en het vervoer van goederen en personen. De Transporter is voorzien van een krachtige motor en heeft een grote laadruimte. Daarnaast is deze bedrijfswagen zeer comfortabel en veilig.

Volkswagen Crafter
De Volkswagen Crafter is de grootste bedrijfswagen van Volkswagen en is geschikt voor het vervoer van grote goederen en personen. De Crafter is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid en comfort. Zo heeft deze bedrijfswagen bijvoorbeeld Adaptive Cruise Control en Front Assist.

Volkswagen Amarok
De Volkswagen Amarok is een stoere en krachtige pick-up truck die geschikt is voor het vervoer van zware ladingen. De Amarok heeft een indrukwekkende trekkracht en is voorzien van geavanceerde 4MOTION-vierwielaandrijving. Daarnaast heeft de Amarok een comfortabel interieur en is deze bedrijfswagen zeer veilig.

Of je nu op zoek bent naar een compacte bestelauto of een ruime bedrijfswagen; Volkswagen heeft voor elke ondernemer en elke onderneming een passende oplossing. Ontdek welk model het beste bij jouw wensen aansluit en neem vandaag nog contact op!

Financial lease, operational lease of short lease: De leaseopties bij Volkswagen bedrijfswagens

Ben jij als ondernemer op zoek naar een bedrijfswagen, maar wil je niet in één keer het volledige aankoopbedrag betalen? Dan zijn er verschillende leaseopties mogelijk bij AutoLeaseTeam. Zo kun je kiezen voor financial lease, operational lease of short lease, afhankelijk van jouw wensen en situatie.

Financial lease is een vorm van lease waarbij je de bedrijfswagen koopt op afbetaling. Hierbij blijft de auto wel eigendom van de leasemaatschappij totdat je de volledige aankoopprijs hebt betaald. Hierdoor kun je direct gebruikmaken van de bedrijfswagen, zonder dat je het volledige bedrag in één keer hoeft te betalen.

Operational lease is een vorm van lease waarbij de leasemaatschappij alle kosten en risico's van de bedrijfswagen draagt. Je betaalt hierbij een vast bedrag per maand voor het gebruik van de bedrijfswagen, inclusief verzekeringen, onderhoud en reparaties. Aan het einde van de leaseperiode lever je de bedrijfswagen weer in bij de leasemaatschappij.

Short lease is een vorm van lease waarbij je voor een korte periode (meestal enkele maanden) een bedrijfswagen leaset. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je tijdelijk extra capaciteit nodig hebt of als je wilt experimenteren met verschillende bedrijfswagens voordat je een definitieve keuze maakt.

Welke leaseoptie het beste bij jou past, hangt af van verschillende factoren. Bekijk hier welke leasevormen wij nog meer aanbieden. De adviseurs van AutoLeaseTeam helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs of neem snel contact met ons op!

Volkswagen bedrijfswagen nodig? Wij helpen je op weg!

Ben jij op zoek naar een bedrijfswagen om te leasen? Dan heb je vast al gemerkt dat er ontzettend veel opties zijn. Wil je een wendbare Volkswagen bus die populair is, of is zuinigheid voor jou belangrijker? Of misschien is comfort wel een must-have? Geen zorgen, wij helpen je graag om de juiste keuze te maken. Bij ons krijg je altijd een op maat gemaakt advies, zodat je zeker weet dat je de beste oplossing kiest. Want waar een wil is, is een weg!

Heb je al gekeken naar ons huidige aanbod van Volkswagen bedrijfswagens? Bekijk het hier en neem vandaag nog contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen en zorgen ervoor dat jij straks de perfecte bedrijfswagen hebt voor jouw onderneming.

Ben je toe aan een leasemaatschappij die écht met je meedenkt? Neem contact op met AutoLeaseTeam!