{{content}} ×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een leaseoplossing die bij jou past. Dit zijn de leasevormen van AutoLeaseTeam

Iedereen heeft andere wensen als het gaat om het leasen van een auto. Heb je voor lange tijd een auto nodig? Of zoek je alleen iets voor de komende maanden? Lease je zakelijk of juist privé? Waar je ook voor kiest, het is in ieder geval van belang dat zowel de auto als de voorwaarden passen bij jouw specifieke situatie. Om te zorgen dat je altijd de regie in eigen handen houdt, biedt AutoLeaseTeam verschillende leasevormen. Dit zijn de drie mogelijkheden die het meeste voorkomen:

Full operational lease

Full operational lease is waar je voor kiest als je eigenlijk nergens over na wil denken. Alle gebruikskosten, dus ook reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer, wegenbelasting, afschrijving, rente en verzekering, zijn in het contract opgenomen. Je betaalt een vast bedrag per maand en wij regelen de rest. Natuurlijk kun je het brandstofbeheer ook toevoegen aan deze overeenkomst.

Netto operational lease

Bij een netto operational leaseovereenkomst zijn de kosten voor rente, afschrijving en wegenbelasting inbegrepen. De normale gebruikskosten zoals reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer en verzekering komen voor eigen rekening. Ben je gehecht geraakt aan de auto? Na de leaseperiode kun je de auto overnemen voor een aantrekkelijk bedrag dat vooraf bepaald is. Natuurlijk is dit ook mogelijk voor familie of vrienden.

Shortlease

Slechts voor kortere tijd een auto nodig? Kies dan voor een shortleasecontract van AutoLeaseTeam. Deze leasevorm kan uitkomst bieden tijdens de proeftijd van een nieuwe medewerker of een project waar je tijdelijk een auto voor nodig hebt. Je hebt alle voordelen van een normale leaseovereenkomst, terwijl je toch per maand op kunt zeggen. Zowel personenauto’s als bedrijfswagens kunnen op deze manier tegen scherpe tarieven geleaset worden.

Meer leasevormen

Natuurlijk kunnen we nog veel meer voor je betekenen. Dit zijn alle leasevormen die aangeboden worden door AutoLeaseTeam. Klik op de link voor meer informatie:

Meer weten of hulp bij je keuze?

Weet je niet zeker welke leasevorm het beste bij je past? Tijdens een persoonlijk gesprek laten we je graag zien waar je uit kunt kiezen. Bel 071 581 06 66 voor een afspraak.

Ben je toe aan een leasemaatschappij die écht met je meedenkt? Neem contact op met AutoLeaseTeam!