{{content}} ×

Full operational lease zakelijk: perfect voor de zakelijke rijder | AutoLeaseTeam | AutoLeaseTeam

Full operational lease: dé leasevorm voor de zakelijke rijder

Full operational lease is de meest gebruikte leasevorm voor zakelijke rijders. Niet gek ook, want met full operational lease zakelijk hoef je nergens naar om te kijken en kun je onbezorgd een auto leasen. Alle gebruikskosten, dus ook reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer, belasting, afschrijving, rente en verzekering zijn in het contract opgenomen. Natuurlijk kun je het brandstofbeheer ook toevoegen aan het leasecontract. Je betaalt met full operational lease een vast bedrag per maand en wij regelen de rest! Wij zorgen ervoor dat je met een gerust hart kunt rijden in één van onze mooie leaseauto’s!

Full operational lease is de meest gebruikte leasevorm voor zakelijke rijders. Niet gek ook, want met full operational lease zakelijk hoef je nergens naar om te kijken en kun je onbezorgd een auto leasen. Alle gebruikskosten, dus ook reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer, belasting, afschrijving, rente en verzekering zijn in het contract opgenomen. Natuurlijk kun je het brandstofbeheer ook toevoegen aan het leasecontract. Je betaalt met full operational lease een vast bedrag per maand en wij regelen de rest! Wij zorgen ervoor dat je met een gerust hart kunt rijden in één van onze mooie leaseauto’s!

Wat is full operational lease?

Full operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. De leasevorm wordt dan ook vaak aangeduid als ‘full operational lease zakelijk’. Bij deze leasevorm betaal je ons een maandelijks afgesproken leasebedrag en hoef je nergens meer naar om te kijken. Wanneer de overeenkomst afloopt, gaat de leaseauto weer terug naar ons. Met deze leasevorm ben je verzekerd van zorgeloos en comfortabel leasen! De kosten voor onderhoud, verzekeringen, reparatie en meer zijn inbegrepen in het maandelijks bedrag.

Wat krijg je bij full operational lease?

Bij full operational lease zijn alle kosten rondom het gebruik van je leaseauto in het contract opgenomen en betaal je een vast maandbedrag. De volgende zaken zijn inbegrepen in de leaseovereenkomst:

 • Onderhoud, reparatie & banden.
 • Schadeafhandeling.
 • Verzekering.
 • Pechhulp in Europa.
 • Rente en afschrijving.
 • Vervangend vervoer.
 • Wegenbelasting.
 • Service bij pech in binnen- en buitenland.

Full operational lease zakelijk

Met full operational lease zakelijk kun je onbezorgd rijden! Maar hoe werkt het precies? AutoLeaseTeam blijft eigenaar van de leaseauto, maar de leaseovereenkomst wordt volledig afgestemd op jouw wensen, zoals het type auto. Doordat je een vast maandbedrag betaalt, heb je geen onverwachte kosten en geen grote uitgave. Als je zakelijk wilt rijden, biedt full operational lease zakelijk een mooie uitkomst.

Full operational lease zzp

Een auto leasen als startende zzp’er is ook mogelijk bij AutoLeaseTeam. Zo bieden wij verschillende leaseauto’s aan, maar kun je als zzp’er ook een bedrijfswagen bij ons leasen. Ben je milieubewust en gaat je voorkeur uit naar een elektrische auto? Dan kunnen wij dat voor je regelen.

Deze leasevorm kun je zien als een persoonlijke lening. Wij blijven namelijk juridisch en economisch gezien de eigenaar van de auto. Alle onkosten zitten in het maandbedrag inbegrepen. Bij full operational lease zakelijk wordt de liquiditeit van jouw onderneming niet beïnvloed door het leasecontract. Wat ook een groot voordeel is als je als zzp’er opereert: je hebt geen restwaarderisico van de leaseauto. Als zzp’er heb je profijt van deze leasevorm, omdat de auto niet op je balans komt te staan.

De voordelen van full operational lease

Een groot voordeel van deze leasevorm is dat de leasekosten van tevoren vaststaan. Als zzp’er bespaar je dus tijd, geld en energie, doordat alles voor je geregeld wordt bij full operational lease zakelijk. De voordelen op een rij:

  • Vrije keuze: je kunt kiezen uit alle merken en modellen.
  • Makkelijk: geen omkijken naar je vervoer, want alles is geregeld met een full-service contract.
  • Vast bedrag: omdat je een vast bedrag per maand betaalt, weet je precies waar je aan toe bent.
  • Geen investering vooraf: er wordt geen aanspraak gedaan op jouw liquiditeit of die van je onderneming.
  • Persoonlijk contact: wij zorgen voor een leaseovereenkomst die het best bij jouw persoonlijke wensen past.
  • Goede service: één telefoontje of mailtje en AutoLeaseTeam regelt het voor je.
  • Ideaal voor zzp’ers: de auto komt niet op jouw balans te staan.
  • Geen risico op restwaarde: AutoLeaseTeam draagt het risico voor de restwaarde aan het eind van de contractperiode.

Geen verrassingen bij full operational lease zakelijk

Wanneer je een leasecontract afsluit met deze leasevorm wil je optimale zekerheid hebben. Full operational lease sluit perfect aan bij deze zekerheidsbehoefte. Je weet exact waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract. Wij zorgen ervoor dat alles voor je geregeld wordt en de leaseauto niet op jouw balans komt te staan, waardoor je jouw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor je eigen onderneming. Heb je te maken met schade of onderhoud? Dan zit dit bij de maandelijkse kosten inbegrepen!

Full operational lease en andere leasevormen

Wil je zorgeloos leasen, waarbij meerdere services zijn inbegrepen? Dan is full operational lease zakelijk dé leasevorm die bij je past! Benieuwd naar andere leasevormen? Wij bieden diverse leasevormen aan voor elke situatie.

Ga bijvoorbeeld voor netto operational lease, dé leasevorm voor jou als je zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf wilt regelen! Of kies shortlease. Deze leasevorm kan uitkomst bieden wanneer je slechts voor een kortere periode een auto nodig hebt. Je hebt dan alle voordelen van een normale leaseovereenkomst, terwijl je toch per maand op kunt zeggen. Wil je de leasevorm full operational lease afsluiten of heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste leasevorm? We staan graag voor je klaar! Bel 071 581 06 66 voor een afspraak of vul ons contactformulier in.

Ontdek meer interessante artikelen

Geen artikelen gevonden