{{content}} ×

Wie zijn wij

Waarom zou je een auto leasen bij AutoLeaseTeam? Natuurlijk zijn we niet de enige aanbieder van leaseauto’s, maar we zijn wel een van de weinige aanbieders die er een punt van maakt om echt betrokken te zijn bij haar klanten. Waarom is dat belangrijk? Behoeften veranderen en een mensenleven blijft altijd in ontwikkeling. Een leaseauto of bedrijfswagen die een jaar geleden perfect was, kan plotseling overbodig zijn geworden. Dan wil je snel kunnen schakelen en op dát moment kun jij rekenen op AutoLeaseTeam.

Deze instelling resulteert in een aantal belangrijke voordelen voor onze klanten:

  • What you see is what you get: onze leaseprijs is compleet transparant. Aan het einde van de rit zal je bij ons niet geconfronteerd worden met extra kosten door een hogere kilometerstand of schade.
  • Grote flexibiliteit: we weten dat onze klanten nooit stilzitten. Soms veranderen omstandigheden en heb je plotseling een andere auto nodig. Bij AutoLeaseTeam is dat mogelijk.
  • Ook voor starters: een bedrijfswagen leasen zonder jaarcijfers of bankgarantie? Ook dat is mogelijk tegen bepaalde voorwaarden.
Image Text

Mikel Terrahe

Bouwjaar: 1976
Functie: Accountmanager

Mikel Terrahe heeft twintig jaar ervaring als MKB accountmanager bij de Rabobank. Als iemand weet wat er speelt bij onze zakelijke klanten, dan is het Mikel. Mikel is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Nieuwkoop.

Waar houd je je mee bezig binnen AutoLeaseTeam? Samen met mijn collega’s Thijs en Gilroy bedienen wij de klanten van ons label AutoLeaseTeam. Dit uiteraard ook samen met de andere afdelingen en labels binnen de organisatie. Wij helpen onze klanten op  het gebied van alle aspecten die met leasing te maken hebben; zoals o.a. het eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor klanten, advies over het wagenpark en actuele ontwikkelingen in de markt, offertes maken en de passende auto zoeken voor de klant.

Wat vind je van het werken bij deze organisatie? Ik zit sinds de overname van ALT in 2022 bij deze organisatie. Het klinkt cliché maar het is echt een warm bad. Een onwijs leuke, en spontane groep collega’s waarmee we een open en gezellige sfeer creëren met de nodige humor. Iedereen heeft zijn eigen taken maar uiteindelijk hetzelfde doel; tevreden klanten en de beste willen zijn, terwijl we het net even anders proberen te doen dan de rest.

Wat is het leukste onderdeel van je werk? Het persoonlijke contact met de klant en je klant hierdoor echt oprecht leren kennen. Mede door mijn vorige functie als accountmanager MKB bij een bank ben ik geïnteresseerd in de organisatie van de klant. Wat drijft de klant, waarom, wat zijn zijn/haar wensen en motieven. Hierdoor kan ik inspelen op de behoeften en heb ik ook de vrijheid dit te kunnen doen.

Wat vind je fijn om te doen als je vrij bent? Tijd besteden aan mijn gezin met mijn 2 jongens (8 en 11). Ik kan genieten van mensen om mij heen en van gezelligheid, lekker eten en drinken. De BBQ staat thuis dan ook meer dan gemiddeld aan, onder de noemer waar er 4 eten kunnen er ook 8 eten. In het verleden heb ik altijd gevoetbald maar door verschillende blessures is dit helaas niet meer mogelijk. Ik ben wel sinds 3 jaar trainer/leider van het team van mijn oudste zoon, waar ik veel plezier aan beleef. Uiteraard probeer ik ook zoveel mogelijk van de wedstrijden van de jongste “mee te pakken”. Af en toe ben ik zelf ook wel op de golfbaan of tennisbaan te vinden maar door gebrek aan tijd (tja, keuzes maken blijft hierin lastig) is dit incidenteel. In het voorjaar en/of de zomer kan jij mij voor de vakantie al jaren vinden in het fantastische Bella Italia aan het Lago di Garda.

Waarom word je daar blij van? Pluk de dag en geniet van het leven, vrienden, familie en gezelligheid! Het leven kan ook helaas anders lopen dan gepland.

Wat heb je met auto’s of autorijden? Los van het feit dan mijn hele familie in de automotive actief is, of is geweest, eerlijk gezegd niet zo heel veel. Ik kan wel genieten van een mooie auto maar ik kijk meer naar de praktische kant van een auto. Dit probeer ik in mijn werk ook weer te combineren in mijn advies aan klanten t.o.v. hun eigen wensen. Hieruit komt dan de passende match.

Wat gaan klanten van jouw werk merken? Bovenal eerlijkheid en openheid. Een relatie ga je aan voor de lange termijn. Ik probeer te anticiperen op de situatie van de klant en hierbij een snelle en passende oplossing te vinden.

Wat zou je verder nog willen delen met bezoekers van onze website? Bij vragen of behoefte aan advies, twijfel niet en neem contact met ons op. AutoLeaseTeam brengt je verder.

Image Text

Gilroy van Hooven

Bouwjaar: 1977
Functie: Accountmanager

Na een aantal jaren als zelfstandig ondernemer heeft Gilroy van Hooven het eigen bedrijf verruild voor AutoLeaseTeam. Dankzij ruime ervaring als consultant bij verschillende bedrijven in de Automotive is hij helemaal op zijn plek als account manager.

Waar houd je je mee bezig binnen AutoLeaseTeam? Het ontzorgen van klanten m.b.t. het wagenpark. Ik zorg ervoor dat de klanten mobiel zijn en blijven. Ik heb regelmatig contact met klanten en bezoek hen wanneer het nodig is. Verder hou ik me bezig met de inkoop van auto’s voor AutoLeaseTeam. Het is voor mij een soort van sport om goede deals te sluiten bij het inkopen van auto’s. Daar word ik blij van.

Wat vind je van het werken bij deze organisatie? Leuke werkgever, aardige en gezellige collega’s. Het is een jonge en flexibele organisatie. Er wordt hard gewerkt en daarbij is er ook een hele goede sfeer onderling. Voorheen werkten we met z’n vijfen en nu met zeventig, er is veel meer rumoer en gezelligheid. Elke vrijdagmiddag sluiten we de week samen af. We hebben een schitterend nieuw kantoor waar het aan niks ontbreekt.

Wat is het leukste onderdeel van je werk? Ik vind eigenlijk alles leuk wat ik doe. Zowel het regelen van auto’s voor de klant als het inkopen van auto’s.

Wat vind je fijn om te doen als je vrij bent? Varen, padel en zaalvoetbal.

Waarom word je daar blij van? Varen is heerlijk, het geeft mij altijd een vakantie gevoel. Vaak maak ik samen met m’n vriendin mooie lange tochten, of na het werk varen we even naar een meer en eten we daar en als het water warm genoeg is nemen we ook nog even een duik.
Sinds 2 jaar speel ik padel, na jaren lang te hebben getennist. Ik vind het een leuke en dynamische sport en speel meestal 2x per week als het mogelijk is.
1 keer per week ben ik in de zaal te vinden om even een uurtje een potje te voetballen. We spelen meestal 5 tegen 5 met een groep vrienden. Het is heerlijk om een uur intensief te sporten, het blijft een leuk spelletje.

Wat heb je met auto’s of autorijden? Het eerste woord wat ik zei was “auto”. Ik heb m’n hele leven al iets met auto’s. Toen ik een jaar of 3 was, kon ik aan elke auto die voorbij reed horen wat voor merk het was, iedere gek z’n gebrek 😊.Ik heb diverse oldtimers gehad en heb nu nog een BMW cabrio, waar ik af en toe mee rij.
Verder heb ik van jongs af aan een autocollectie met modelauto’s opgebouwd, deze kreeg ik van iedereen omdat men wist dat ik dat leuk vond. Ik verzamel nu niet meer actief, heb inmiddels al veel modelauto’s verkocht.

Wat gaan klanten van jouw werk merken? Dat ik ze ontzorg en dat ik ze waar het kan snel help. Ik ervaar het als een uitdaging om altijd weer de juiste auto te vinden en het allemaal op tijd te regelen.

Wat zou je verder nog willen delen met bezoekers van onze website? Heb je een lease auto nodig? Dan kan je altijd contact met me opnemen.

Image Text

Thijs Schouten

Bouwjaar: 1979
Functie: Accountmanager

Thijs Schouten heeft ruim 15 jaar ervaring op leasegebied. In het verleden was hij werkzaam bij een regionale Volkswagen/Audi organisatie. Nu zet hij zich in bij AutoLeaseTeam als bevlogen accountmanager. Thijs speelt tennis bij de Munnik, heeft twee kinderen en woont in Leiderdorp.

Waar houd je je mee bezig binnen AutoLeaseTeam? Als accountmanager zijn mijn collega's en ik het eerste aanspreek punt voor klanten en onderhouden het contact met bestaande en nieuwe relaties. De vraagbaak zijn als er mobiliteitsvragen zijn.

Wat vind je van het werken bij deze organisatie? AutoLeaseTeam mag zich sinds vorig jaar trots onderdeel noemen van een hele mooie club onder de paraplu van Kroymans Financial Services. Het voelt als een familiebedrijf met hele enthousiaste mensen waarbij iedereen vol passie de klant helpt, maar waar zeker ook de ruimte is voor gezelligheid met elkaar.

Wat is het leukste onderdeel van je werk? Iedere keer kan de vraag van de klant anders zijn en dan samen met elkaar tot de juiste oplossing komen blijft toch het leukste. Voor elke klant is de mobiliteitsbehoefte weer net anders, dat zorgt ervoor dat iedere dag weer andere uitdagingen met zich meebrengt.

Wat vind je fijn om te doen als je vrij bent? Mijn grootste hobby is tennis. Dat beoefen ik het hele jaar door op competitieniveau, maar de gezelligheid staat boven het spelniveau. Mocht er gelegenheid zijn dan golf ik ook graag.

Waarom word je daar blij van? Het is ontspanning na inspanning. Ik ben competitief ingesteld. Ik kan op de baan helemaal in het spel opgaan en na de wedstrijd gezamenlijk gezellig een drankje drinken.

Wat heb je met auto’s of autorijden? Het mooie van auto’s is dat voor iedereen de voorkeur en behoefte anders is. Het daartussen mogen bewegen en voor de klant de passende oplossing vinden maakt het mooi. Ik heb geen voorkeur voor bepaalde auto’s en zie het als mobiliteit echter, mocht ik laatst een mooie rit maken in een Ferrari Roma en kan niet anders zeggen dat ik vanaf de eerste tot de laatste minuut met een lach van oor tot oor achter het stuur zat. Het was een feestje dat te mogen ervaren.

Wat gaan klanten van jouw werk merken? Mijn klanten gaan merken dat ik altijd open en eerlijk ben en dat ik binnen de organisatie de behoefte van de klant voorop heb staan. Het is mijn streven om voor een langdurige samenwerking te gaan en een band op te bouwen met de klant.

Wat zou je verder nog willen delen met bezoekers van onze website? Mocht je in de buurt zijn van Leiderdorp, loop rustig binnen voor een kop koffie en ervaar zelf het gevoel van een betrokken leasemaatschappij in een ongedwongen sfeer.

AutoLeaseTeam is betrokken

AutoLeaseTeam doet ook haar best om betrokken te zijn bij klanten, sportverenigingen en lokale initiatieven. We zijn sponsor van:

  • Voetbalvereniging EMM '21 te Roelofarendsveen
  • ZZ Leiden basketbal
  • Global Tennis Academy
  • Stichting Inversa